ГАЗИФИКАЦИЯ, ОТОПЛЕНИЕ, ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

За нас

Нашият екип

Фирма "КАРИНА - Ел - Газ" ЕООД е създадена през 2007г., като дейността й е продължение на дейността на ЕТ "КАРИНА - Ел" и е съсредоточена в областите ГАЗИФИКАЦИЯ, ОТОПЛЕНИЕ, КЛИМАТИЗАЦИЯ и ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ , чрез въвждане на ВЕИ. Фирмата притежава техника от утвърдени фирми в областта на газификацията, разполага със собствен транспорт и квалифицирани специалисти за проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на съоръжения и инсталации за газоразпределение.

Използвайки своя опит и опита на световно признати фирми, ние се грижим за удовлетворяване на нарастващите нужди на българските домакинства от екологично чиста и икономически рентабилна енергия за постигане на максимален комфорт в дома и на работното място.

Нашият екип

Основната цел на нашите специалисти е даване на клиента на избор за постигане на максимален комфорт, оптимизация на разходите и висока производителност при използването на енергоносителите.

Благодарение на професионализма си и качеството на обслужване, "КАРИНА - Ел - Газ" се гордее с множество завършени обекти и доволни клиенти.

Viessmann

Bosch

DeDietrich

Vaillant

Ferroli

Immergas

Systema

Baxi Group

Italkero

MHG

Geca

Enolgas